Wij zijn de spin in het web in uw tuin

Tuinaanleg is niets meer en niets minder dan de uitvoering van het ontwerp. Maar niet altijd gaat er een uitgebreid ontwerp vooraf aan de aanpak van uw tuin. Wij denken graag met u mee over de nieuwe tuinaanleg, adviseren over bloemen, planten en bomen, maar ook over metselwerk, bestrating, een sproeiinstallatie of een nieuwe schutting. U hoeft niet zes verschillende bedrijven in te schakelen voor de aanleg van uw nieuwe tuin. Wij zijn de spin in het web in uw tuin.

Cruciale elementen die het karakter van uw tuin duiden, houden we in stand en geven we desgewenst een nieuwe plek. Oudere beplanting geeft leeftijd aan de tuin en daarmee zijn unieke beleving. Hergebruik van materialen kan de eenheid van huis en tuin bevestigen. En dat mengen wij met nieuw groen, nieuwe kleuren, vormen, ornamenten, beelden of houtwerk. Met onze deskundigheid, creativiteit en oplossingsgerichtheid versterken wij uw ideeën voor uw tuinaanleg en voeren ze uit. Wij doen niets liever.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u ideeën voor de nieuwe aanleg van uw tuin? U krijgt gratis advies over uw plannen. Neem snel contact op.

“Ideën hadden we genoeg, met een vriend hebben we er tekeningen van gemaakt en een moodboard… maar ja dan moet het nog worden aangelegd!”

Verwante projecten