Karakteristieke elementen behouden

Wat is een fijne tuin? Dat is voor iedereen anders. Een uniek gevoel. Daarom vinden wij het belangrijk om in samenspraak met u uw tuin te ontwerpen. Heeft u specifieke wensen of heeft u een tuinontwerp gezien dat u aanspreekt? Wij horen het graag.

Samen met u bekijken we welke elementen u wilt behouden. Die mooie, oude perenboom bijvoorbeeld, of dat grappige fonteintje. We adviseren over wat kan worden verbeterd, wat past bij uw huis. Uw tuin is immers een verlengstuk van uw woning. We bespreken bloemsoorten, planten en bomen, ornamenten, een waterpartij, muurtjes of een terras. Houdt u van bepaalde vormen en kleuren of een bepaalde soort? We vertellen u wat de verschillende planten nodig hebben qua omgeving en onderhoud. Zodat u een weloverwogen keus kunt maken. Alle ideeën en keuzes worden in een tekening (2D) inzichtelijk gemaakt.

Zo komen we samen met u tot een mooi tuinontwerp dat bij u past.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
tuinontwerp-1

Heeft u al een tuinontwerp van een tuinarchitect? We kijken graag even mee naar de details voordat we met de aanleg beginnen. Neem gerust contact op.

“We hadden altijd zo’n donkere tuin, dachten dat er niets mee kon. Maar een mooie, grote boom is verplaatst en nu hebben we ruimte voor een lichte, kleurrijke tuin gekregen. Geweldig!”

Verwante projecten